Airconditioning

Duijzings Koeltechniek | Airco Maastricht

Airconditioning

Airconditioners staan garant voor comfort. Met een airconditioner creëert u het hele jaar door een perfect binnenklimaat. Met de standaard inverter warmtepomp kunt u comfortabel en snel de ruimte verwarmen. Uw airconditioner is dus niet langer alleen om te koelen maar het hele jaar door een echte klimaatregelaar. Altijd de gewenste temperatuur in de ruimte. U stelt éénmalig de temperatuur in net als bij uw cv-ketel en de airconditioner houdt de ruimte perfect op de ingestelde temperatuur.

Natuurlijk wilt u ook rustig kunnen genieten van uw airconditioner. De airconditioners doen zeer geruisloos hun werk. In de laagste stand werken de wandunits bij een geluidsniveau van slechts 19 dB(A). Wat naast de juiste temperatuur ook zeer belangrijk is, is schone lucht. De wandunits zijn standaard uitgerust met de beste filtertechnieken. Nare luchtjes, sigarettenrook, pollen en stof worden gefilterd. Verder worden er 24 uur per dag negatieve ionen geproduceerd in de unit. Dit geeft u het zelfde gevoel als in de omgeving van een waterval of in een bosrijke omgeving.

Voordelen van een split unit

Elk airco systeem heeft bepaalde voor- en nadelen, afhankelijk van uw specifieke wensen en voorkeuren. Een split systeem zal u in elk geval altijd de volgende voordelen bieden

Duijzings Koeltechniek | Airco Maastricht

Energiezuinig

Energiebesparing is een hot item in de hedendaagse wereld. De toegepaste warmtepomp invertertechniek is de meest geavanceerde ter wereld. Door de inverterregeling wordt de ruimte snel op temperatuur gebracht en in combinatie met de Fuzzy logic regeling wordt de ruimte zeer nauwkeurig op temperatuur gehouden. Hiermee worden zeer hoge rendementen gehaald tot boven de 400%. Alle wandunits zijn minimaal voorzien van energielabel A++ waarmee u verzekerd bent van lage gebruikskosten en een comfortabel klimaat. Voor zakelijke gebruikers kan de energie investerings aftrek (EIA regeling) gelden.

Duijzings Koeltechniek | Airco Maastricht
Duijzings Koeltechniek | Airco Maastricht

Veelgestelde vragen

Wij krijgen vaak dezelfde vragen van klanten. Heeft u een vraag over airconditioning? Kijk hieronder bij de veelgestelde vragen of uw antwoord ertussen staat. 

Ja dat kan! Afhankelijk van de wensen overleggen we met u wat de beste oplossing is en hoeveel buitenunits er voorzien moeten worden. 

Uw airco moet goed onderhouden worden om het beste resultaat te bereiken. Wij raden het altijd aan om dit onderhoud te laten uitvoeren door een erkende monteur. 

Dit kan, maar is meestal niet nodig. Afhankelijk van de grootte van de kamers en de afstand overleggen wij met u wat voor uw situatie de beste oplossing is. 

Onze onderhoudservice

Naast het plaatsen van uw nieuwe airco bieden wij ook onderhoud service aan. Wij zorgen ervoor dat uw airco elk jaar optimaal presteert.

Hulp Nodig?

+31(0)6-10 17 30 25

Contact met Duijzings

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.