Koeltechniek

Duijzings Koeltechniek | Airco Maastricht

Koeltechniek

We leveren en installeren koel- en vriescellen in elke gewenste vorm en formaat, koel- en vrieskasten, wijnklimaatcellen en wijn bewaarkasten, ijsblokjesmachines etc. Maar ook het verlenen van service en onderhoud aan deze apparatuur is voor ons geen enkel probleem.

Sectoren

Koeltechniek is er in verschillende vormen en maten. Elke sector heeft andere wensen. Wij zijn werkzaam in de volgende verschillende sectoren. 

Duijzings Koeltechniek | Airco Maastricht
Duijzings Koeltechniek | Airco Maastricht

Aanvullende informatie nodig?

Wilt u meer weten over koeltechniek en de kosten van het installatie en de onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen uw informeren over de mogelijkheden. Wij komen graag bij u kijken wat mogelijk is. Daarnaast bieden wij de optie om een vrijblijvende offerte op te stellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor vragen bel gerust op +31(0)6-10 17 30 25 of mail naar info@duijzingskoeltechniek.nl. Wij zullen uw vragen spoedig beantwoorden.

Onze onderhoudservice

Naast het plaatsen van uw nieuwe airco bieden wij ook onderhoud service aan. Wij zorgen ervoor dat uw airco elk jaar optimaal presteert.

Hulp Nodig?

+31(0)6-10 17 30 25

Contact met Duijzings

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.